![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona outletu zajmującego się sprzedażą odzieży sprowadzanej z USA. Na razie nie został zrobiony sklep z prawdziwego zdarzenia, ale w przyszłości istnieje możliwość rozbudowy.
Wykonano w symfony w wersji 1.2.4 (Propel) www.premium-outlet.pl Wszelkie komentarze mile widziane. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szaro i nudno
top beznadziejny w belce brands , dlaczego nie ma odnosnikow kategorie po lewej tez slabo widoczne |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Braki:
Znalazłem podział na kategorie: damskie, męskie i dziecięce - ale może lepiej jakbym tego nie znalazł. Kurcze co to za kolory.... Już nawet ja z moimi brakami wiem, że te barwy nie pasują do siebie (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Zdecydowanie potrzebujesz grafika Póki co tyle Pozdrawiam Ten post edytował fly474 18.11.2009, 07:49:36 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 275 Pomógł: 32 Dołączył: 17.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z takim layoutem to juz chyba zrezygnuj z tych szarych grafik i w samym css wszystko ostyluj..
Cytat Chcesz kupić? SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI" Jakoś nie wróżę że komus sie bedzie chciało w taki sposob kupowac. w dobie miliona sklepow internetowych, gdize kazdy moze przebierac wybierac pisanie maili do kogos co, za ile i jakie chce kupic jest .. strata czasu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie potrzebny formularz kupna, jakiś koszyk zakupów jak w innych sklepach itp.
layout sprawia wrażenie niedokończonego, zdecydowanie do poprawy, brakuje w nim detali, które by wszystko ożywiły i uporządkowały |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za komentarze.
Jeśli chodzi o stronę graficzną, to niestety nic na to nie poradzę - to jest ode mnie niezależne. Generalnie uwagi pokrywają się z tym co już zauważyłem, więc nie jest źle. Wkrótce zaczynam pracę nad rozszerzeniem tej strony, aby stała się prawdziwym sklepem internetowym, a nie tylko samą wystawą oferowanego towaru. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Lepiej by było to postawić na jakimś CMS'ie sklepowym + do tego własny szablon.
|
|
|
![]()
|
|
Lepiej by było to postawić na jakimś CMS'ie sklepowym + do tego własny szablon. I tak i nie. Owszem, prawdopodobnie teraz pod tym adresem istniałby prawdziwy sklep, ale nie nauczyłbym się wielu ciekawych rzeczy. Poza tym nie chciałem iść w gotowe rozwiązania typu Magento czy ZenCart. Ewentualnie w grę wchodziło jeszcze zrobienie tego w Drupalu przy użyciu Ubercart. Podoba mi się symfony i to w jaki sposób budowane są w tym frameworku aplikacje oraz cała społeczność i dokumentacja, która jest naprawdę świetna. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Top chaotyczny, menu cieżkie do czytania.
Nie lubię takich kolorów, ale o gustach się nie dyskutuje (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 1.12.2009 Skąd: lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyglad lezy
czarnobiale zdjecia z czasow komuny sa ciekawsze... jesli nie jest to tylko niezaplanowane dzialanie w afekcie tylko przemyslana decyzja o zalozneiu sklepu to kup sobie grafike z prawdziwego zdarzenia albo przynajmniej jakis darmowy szablon sziagnij (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:55 |