![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam sobie taką stronkę
W div-ie o id="stats" jest <form> który rozwala mi strone..... Wejdźcie sobie tutaj w 'offline' mode i poklikajcie na 'odebrane', 'spam', 'ham', zauważycie ze całość menu wraz z wiadomościami obniży sie i postanie luka między ciemnoniebieskim divem a menu i skrzynką, a wszystko przez to że wstawiłem tam <form> .... </form> jak sobie z tym poradzić ? Ten post edytował Wolfie 17.11.2009, 15:15:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 13.10.2008 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje #dvloader zostawić widoczny i nadać mu jakąś wysokość np. 10px, i ukrywać loader, który jest wewnątrz o wskazanej wysokości
-------------------- Może tutaj - noclegi
Serwisy WWW, komputery |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumialem ale zrobiłem to tak :
A do tego css :
Ale ciągle to samo zachowanie...... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 13.10.2008 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z tego co widzę, to nic się nie zmieniło .. .widzę coś takiego
[HTML] pobierz, plaintext
Proponuje taką zmianę [HTML] pobierz, plaintext
Ten post edytował blim 17.11.2009, 16:37:17 -------------------- Może tutaj - noclegi
Serwisy WWW, komputery |
|
|
![]()
|
|
Tak, anulowałem zmiany ponieważ mam już jeden <form> na tej stronie i 'gryzły sie'. Więc ogólnie zrezygnowałem z tego rozwiązania, najprawdopodobniej obsłużę przycisk (wyśle zmienne) za pomocą jQuery a nie <form>
Pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:52 |