![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam dane POST do przesłania na serwer. Są one dynamicznie generowane w zależności od użytkownika. Tablica danych to:
Przepuszczam te dane przez pętlę, aby je przygotować do wysyłania. I tu pojawia się problem. Chciałbym, żeby cURL wysyłał dane POST, użytkownicy nie muszą widzieć tych danych, dlatego nie stosuję metody GET. cURL chciałbym, żeby wysyłał dane, a następnie był przekierowywany do domeny. Robię to tak:
Dane pewnie są wysyłane, ale przekierowanie nie działa. CURLOPT_FOLLOWLOCATION nie działa u mnie na serwerze z powodu restrykcji open_basedir, ale czy wyłączając tą opcję, powinien przekierować z tymi danymi do docelowej strony? Pozdrawiam, Largo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było już o tym na forum. Musisz odczytać nagłówki odpowiedzi i wyłuskać z nich adres przekierowania. Przekierować samemu funkcją header('location: ');
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 203 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Było już o tym na forum. Musisz odczytać nagłówki odpowiedzi i wyłuskać z nich adres przekierowania. Przekierować samemu funkcją header('location: '); Witaj, OK, ale ja znalazłem sposób dlaczego nie działa. Teraz za to działa nie do końca poprawnie. Dodanie CURL_VERIFYPEER na false, pomogło, ale nie do końca. On powinien przekierować, a tu się dziwnie dzieje, bo on otwiera WWW na tej stronie, pobiera jej treść, a nie o to mi chodzi. Oto kod:
Efekt - http://forum.diablotrade.pl/test.php |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:36 |