![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szukam prostej bazy danych do postawienia na moim serwerku testowym, baza ma sluzyc do obdzwaniania ludzi i spozadzania notatki z rozmowy nic wiecej, czyli wprowadzam sobie klienta, dzwonie do niego i wprowadzam notatke, pozniej dzwonie raz jeszcze do niego i wprowadzam kolejna notatke z aktualna data, baza powina miec tez mozliwosc wyszukiwania klientow po np nipie, tel.
Jest moze jakis gotowiec (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Dziekuje za odpowiedz. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
To co napisałeś charakteryzuje systemy CRM - poszukaj w google pod hasłem: free CRM Pozdro Ten post edytował fly474 17.11.2009, 12:02:33 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze to podchodzi pod CRMy ale mi zalezy na prosciutkim taki systemie, w tej chwili mam postawionego sugarcrm, ale on jest a bardzo rozbudowany (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 07:38 |