![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 1 Dołączył: 29.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Błąd:
Kod Warning: PDOStatement::execute() [pdostatement.execute]: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: parameter was not defined in /system/autoresponder.php on line 84 Skrypt, który go generuje. Nie mam zielonego pojęcia jak to rozwiązać... proszę o pomoc.
engine.php
Powód edycji: [nospor]: usunalem dane dostępowe do bazy
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 952 Pomógł: 154 Dołączył: 20.01.2007 Skąd: /dev/oracle Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na mój gust Twój super-rozbudowany algorytm generowania zapytania ma jakiś błąd i albo podpina za mało argumentów pod zapytanie, albo generuje za dużo argumentów. Sprawdź w pierwszej kolejności, jaka jest postać uzyskanego zapytania oraz jakie dane są do niego pakowane.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
a ja dodam jeszcze, że Twoj problem z obiektówką nie ma żadnego związku, więc przenoszę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
A ja dodam jeszcze... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) , że świetnym posunięciem było publiczne podawanie danych dostępowych do bazy danych (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 1 Dołączył: 29.03.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najwyższa pora pracować w dzień a nie w nocy...
zaraz się biorę za przerabianie. Dzięki *** EDIT BŁĄD ZNALEZIONY *** zapytanie $query:
pętla tworząca bindy generuje:
czyli bindy, które się nie powtarzają (foo i bar) mają dopisaną wartość '0' natomiast w zapytaniu są bez tego zera. *** EDIT *** może jest tu jakaś osoba co dysponuje większą ilością czasu i potrafi moje wypociny zamienić na prawdziwe OOP? na prawdę przydała by mi się porządna lekcja Ten post edytował ze4lot 16.11.2009, 15:29:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:34 |