![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 23.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, poszukuje gotowego rozwiązania na zasadzie forum z podziałem użytkowników na kategorie już podczas rejestracji. Postaram się wyjaśnić dokładniej o jaką funkcjonalność mi chodzi. Chciałbym osiągnąć efekt taki, że juz przy rejestracji bęzie można określić swój profil np.:
(główna kategoria) : (podkategorie...) programista : (i tu wybór) php, c++, java itd... grafik : flash, webdesigner itd... (takich kategorii dowolna ilość...) kluczowe funkcje dla mnie to: 1) możliwość przeglądania stron domowych użytkowników z danej kategorii 2) możliwość przeglądania wszystkich postów lub tylko tych z konkretnie wybranej kategorii użytkowników - np. tylko tematy założone przez "programistów PHP" ewentualnie funkcjonalność wyboru całej kategorii czyli tematy założone przez wszystkich programistów (tj. php, java, c++ itd..), lub wszystkich grafików. Ogólnie, bardzo odpowiada mi PHPBB jednak brak tam podziału na kategorie co jest dla mnie kluczowe - może znacie jakiś MOD do tego lub inny skrypt? Pozdrawiam, Daniel |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 16:02 |