![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam proszę o ocenę wyglądu i kodowania strony: klik
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fioletowo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Proponuje użyć min-height dla tego elementu w którym jest treść źle to wygląda jak tak wysokość skacze w zależności od ilości treści. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 1 Dołączył: 3.09.2006 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak tak fioletowo tak se klient zażyczył miało być klubowo ale czy jest ?
co do min-height dodałem i jak teraz wygląda? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 850 Pomógł: 120 Dołączył: 15.02.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
logo mi sie podoba ; D
tekst jest zaraz obok obrazka w Aktualnosci a w kontakt mało przejrzysty : ) |
|
|
![]()
|
|
odstęp dodałem, kontakty poprawiłem jak teraz się prezentuję?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 16 Dołączył: 4.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przydaloby sie jakies efektowne tlo dla elementu body
kontakt wyglada malo profesjonalnie jest ladnie i przejrzyscie ale to 2 divy i top wiec nie napracowales sie zbytnio galeria powinna byc mocnym punktem tej witryny bo pewnie ona bedzie sie cieszyla najwieksza popularnoscia i tez bedzie sklaniac ludzi zeby odwiedzic dany klub ? |
|
|
![]()
|
|
no pracy nie miałem dużo tak w ogolę to się nie napracowałem może troszkę z logiem bo głównie jak napisałeś chodzi tu a informacje o nowych imprezach i galerie której nie ma bo nie ma na razie żadnych fot. Galeria jest już wykonana za pomocą lightbox 2, i phpthumb i mój skrypt który automatycznie pobiera fotki z danego katalogu a nazwa katalogu jest taka jak na serwerze ftp więc wystarczy Stworzyć nowy katalog np. Impreza 2012 cos tam no i fotki i wszystko same automatycznie się wstawi no i do tego jakiś panel admina napisze żeby nie trzeba było się logować za każdym razem na serwer ftp.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja proponowałbym zmianę kodowania na UTF-8 bez BOM żeby nie mieć potem problemów z polskimi znakami.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design jak najbardziej klubowy, mógłbyś dodać w tytule coś oprócz powtórzenia adresu strony, najlepiej, żeby opisywało to co na danej stronie się znajduje.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zarezerwuj domenę, jak na razie jest wolna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:15 |