![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki problem. Posiadam 5 paneli do których trzeba sie zalogować na stronie, jeden jest do czegoś następny do czegoś innego itd. Do każdego z nich jest takie samo hasło i login. Czy jest możliwość stworzenia takiego panelu który by mi na jednej stronie wyświetlał te wszystkie panele i automatycznie zalogował by mi się do tych wszystkich 5 paneli. Tak na piechotę : Wpisuje sobie login i hasło klikam OK , i mi sie wyświetla stronka z tymi 5 panelami już zalogowanymi. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 27.09.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest taka możliwość. Teraz musisz zobaczyć jak wygląda sposób logowania w tych panelach. Jeśli są one na twojej stronie to możesz w plikach zobaczyć a jeśli są to różne strony to trzeba przez Curl-a. Jeśli jest to logowanie typu zobacz czy w bazie jest dany rekord to musisz to zrobić w jednym pliku do każdej bazy danych. Czasami wystarczy połączyć wszystkie pliki logowania z jednym i trochę go przerobić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie są na mojej stronie i korzystają z bazy danych.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 3 Dołączył: 27.09.2009 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sam tworzyłeś te panele/moduły czy są to coś typu zalogowanie na stronie + forum? Jeśli tak to podaj Jakie forum i jak możesz to trochę kodu.
|
|
|
![]()
|
|
To są panele do radia internetowego. Czyli do ramówki, do pozdrowień, do Listy przebojów itd.
no i takie cos
Jak zrobić żeby był jeden panel logowania ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:51 |