![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam skrypt który wysyła emaila do kilku userów jednocześnie, jednak problem polegana tym że gdy email dochodzi do danego usera to wyświetlają mu się wszystkie adresy na jakie został wysłany ten email. Jak zablokować wysyłanie wysyłanie wszystkich adresów w nagłówku a pozostawić tylko ten na który jest wysłany mail ? Znalzłem rozwiązanie ale jest to tylko połowiczne ponieważ utowrzyłem jeszcze jedną funkcję mail() i wkleiłem inny adres i działa poprawnie ale chciałbym sie dowiedzieć jak to zrobić inaczej. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Wywoływać funkcję mail dla każdego z osobna.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 1 Dołączył: 6.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie tak zrobiłem.
Dzięki za odpowiedz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
...albo dodawać adresy przez pole BCC.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 10:50 |