![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Już pół dnia się zastanawiam i nie potrafię znaleźć rozwiązania.
W wyniku tego kodu dostaję maila o takiej treści: Cytat Nabywca: fbnjgkhk<br />Numer przedstawiciela: 656575=3D3D0A<table><tr><t= h>=3D=0AProdukt</th><th>Ilosc</th><th>Punkty za jeden</th><th>Cena za je= den</th>=3D=0A<th>Suma punktow</th><th>Calkowita cena</th></tr><tr><td><= a href=3D"/products/category/id/1/product/1/">Cem-Tech</a></td>=0A<td>1<= /td><td>0</td>=0A<td>45.00 €</td><td>0</td>=0A<td>45.00 €</td>= </tr>=0A</table> W miejscu gdzie miał być EOL wstawiło mi "=3D3D0A" a jak używam \n to wstawia "=0A" A jak dzieli tekst na linie po 76 znaków to na koniec dodaje = No i nie wiem dlaczego gdzieniegdzie dodało inne znaki. Zamieniało również polskie znaki to na razie zamieniłem je na litery bez języczków ale prawdopodobnie zamienia je z tego samego powodu. PS: wiem że aby wysyłać maila HTML mam używać setBodyHtml i getBodyHtml używam tekst aby mi nie ukrywało znaczników i widzieć gdzie dokładnie mi wciska te napisy. Bo jako HTML jest to samo. -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 19:49 |