![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy ktos moze przyslac mi na maila dobze skonfigurowany plik php.ini??
baxxterhp@wp.pl prosze!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe...to dobre...przecierz plik php.ini sam konfigurujesz do wlasnych potrzeb
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam maly problem i nie wiem jak go rozwiazac!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast krzycec napisz jaki masz problem... czy tutaj na wejsciu jest napisane wróżka, ze mamy sie domyslac ?!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie możesz przegrać domyślnego z "instalki" php?
Cytat Zamiast krzycec napisz jaki masz problem... czy tutaj na wejsciu jest napisane wroka, ze mamy sie domyslac ?!
Wróżka to może nie, ale pewnie liczył na kryształową kulę, która ostatnio stłukła się na forum. ![]() -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
problem polega na tym ze nie moge wyslac maila!!
najprawdopodobniej mam cos zle skonfigurowane, ale nie wiem co!! oto skrypt [php:1:e06e40dc9c]<?php <?php //first_mail.php $mail_to ="baxxterhp@wp.pl"; $mail_subject = "Hi there!"; $mail_body = "We'll have a meeting next Wednesday.n"; $mail_body .= "7 P.M. in Judy's Office.n"; $mail_body .= "Oh, BYOB!n"; if(mail($mail_to, $mail_subject, $mail_body)) echo "Successfully sent the e-mail "$mail_subject" to $mail_to."; else echo "Failed to send the e-mail "$mail_subject"." ?> ?>[/php:1:e06e40dc9c] on dziala,bo jak przesle plik na serwer uczelni to mail zaostaje wyslany a u mnie w domu nie chce!! Moze ktos mi pomoze!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To juz bylo w tylu tematach...uzywaj funkcja szukaj!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
uzywam ale nic nie moglem znalezc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:27 |