![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod function zmienurl(url) { document.getElementById('D1').style.display == "table"; document.getElementById('D2').innerHTML = 'Nowe url to:'+url+' >'; } Kod <div id="D1"><div id="D2">http:// (..)</div></div> Więc mam takie codziki i nie działa tj. chcem. A chcem aby zmieniało display z none na table i zawartość D2 ![]() Pozdr. -------------------- Amentis dolet!
Deus et patria! » Pomogłem? Kliknij Pomógł. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Pokaż, jak to wywołujesz.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 244 Pomógł: 21 Dołączył: 10.02.2008 Skąd: Załęcze Wielkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <a href="java script:zmienurl('http://nowyadres.pl/');">Konwertuj</a><br/> próbowałem też onclick Ten post edytował help_mee 14.11.2009, 13:09:41 -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Spróbuj zamienić linijki miejscami; najpierw dopisz zawartość, potem zmień tryb wyświetlania.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
nic... ani do źródeł nie dodaje, ani nie pokazuje diva
-------------------- Amentis dolet!
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 19 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To java script pisane osobno to rozumiem błąd przy wpisywaniu na forum?
-------------------- Znalazłeś sam rozwiązanie swojego problemu? Nie pisz "już wiem, do zamknięcia". Podziel się rozwiązaniem - inni będą mieli łatwiej.
|
|
|
![]()
|
|
tak... spacja przypadkiem wskoczyła
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 19 Dołączył: 25.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
display = 'table'
Ten post edytował qrzysztof 14.11.2009, 13:32:38 -------------------- Znalazłeś sam rozwiązanie swojego problemu? Nie pisz "już wiem, do zamknięcia". Podziel się rozwiązaniem - inni będą mieli łatwiej.
|
|
|
![]()
|
|
rozwiążmy najpierw może samo dodawanie tekstu bo samo też nie działa... a wyświetlanie zmieniłem na block i wyszło.
|
|
![]()
|
|
Z dwoma znakami równości?
-------------------- Znalazłeś sam rozwiązanie swojego problemu? Nie pisz "już wiem, do zamknięcia". Podziel się rozwiązaniem - inni będą mieli łatwiej.
|
|
|
![]()
|
|
eureka!
Błąd był w stylu diva o którym nie wspomniałem... Ale dzięki za chęci!!! -------------------- Amentis dolet!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 13:09 |