![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 4 Dołączył: 7.02.2009 Skąd: pless Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Zrobiłem sobie skrypt oczyszczajacy tablice z niechcianych kodów np. javascript html itp. i mam taki problem, że powinien mi w wypadku gdy usunie z ciągu typ danych zakazanych to powinien wyskoczyć komunikat jaki to typ itp. czyści natomiast bardzo skutecznie. Oto kod:
Ten post edytował patryk9200 13.11.2009, 23:38:24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Zrobiłem sobie skrypt oczyszczajacy tablice z niechcianych kodów np. javascript html itp Samo htmlspecialchars() i strip_tags() + trim() wystarcza nie potrzebnie robisz tyl zamieszania chyba ze potrzebujesz oczyscic ze wszystkiego do jakiejs tam czynnosci. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 4 Dołączył: 7.02.2009 Skąd: pless Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrzebuję oczyścić z wszystkiego, jak można zauważyć skrypt filtruje tablicę i elementy traktuje zależnie od nazwy, jeśli mają przedrostek UnSec_ to nie filtruje ich
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:47 |