![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na serwerze lua.pl 'Warining - permission denied' a na cba.pl wszystko ok, tylko nie zapisuje mi do pliku. Jedyne co mi sie nasuwa, to złe zadeklarowanie zmiennych na $_GET tak też zrobiłem i nie pomogło. Proszę o pomoc. Ten post edytował rudald 13.11.2009, 11:44:08 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 1 Dołączył: 17.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co widzę zmienne $_GET nie mają z tym kodem nic wspólnego
![]() Przede wszystkim HTML powinien wyglądać co najmniej tak: Nie powinno mieć to wpływu na PHP ale lepiej uczyć się dobrych nawyków. Myślę że jest tutaj problem z prefixem lokalizacji pliku, mianowicie z ./. Spróbuj to wyrzucić (po prostu $plik2=fopen("style/tekst2.css","r+");. I powiedz - czy skrypt powinien dopisywać czy nadpisywać dane ? Ten post edytował webcitron 16.11.2009, 21:15:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 2 Dołączył: 13.10.2008 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuje sprawdzić uprawnienia dostępu do pliku ... na drugim serwerze może nie ma błędu ponieważ są np. wyłączone komunikaty
-------------------- Może tutaj - noclegi
Serwisy WWW, komputery |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:26 |