![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym wam przedstawić mój szablon. Mi się podoba, a wam? Proszę o szczere opinie. Link EDIT: Zmieniłem troszeńkę szablon Ten post edytował thomson89 12.11.2009, 22:08:32 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zielony, zielony. Ale ja lubię zielony
![]() Trochę monotonnie z tym zielonym, sam czasem cierpię z tego powodu. W takim schemacie to tak linijka z ogromnym topem jakoś mi nie współgra. Menu rozlokowane w topie byłoby chyba ciut lepsze. Zaokrąglenia w topie są do zgryzienia, w stopce nie dość że dwa to z ogromnym kątem. Szczerze - nie przemawia to do mnie. Motywy roślinne - podoba mi się, ładnie kontrastuje z tłem. Menu w lewym panelu ginie pośród treści. Może podkreślić, może jakieś punktory dyskretne. Tekstu jest dużo, ja pomyślałbym o wyjustowaniu tego. Lepiej byłoby z czytaniem takiej zbitki. Jak dla mnie dwie kreski pod topem to za dużo. Zielony w ad i newsie jest zbyt intensywny. Wyróżnia się, ale trochę może atakować z zaskoczenia czytelnika. Nie jest źle. Ale daj jeszcze trochę serca, a może i innym przypadnie do gustu. Wszystko przed Tobą. -- A jeszcze wpadłem na pomysł wykorzystania białego tła. Może niech te roślinki jakoś narastają na część z contentem? ak z boku jakoś fajnie. Ten post edytował klocu 12.11.2009, 21:47:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakie odcienie zieleni proponujesz? Ew. inne kolory?
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo ładny. Zajebisty layout!
Nie szkoda Ci go tak za darmo wystawiać? mógłbyś go sprzedać za niemałą kasę jakiejś korporacji. |
|
|
![]()
|
|
Więc talentu mieć nie trzeba... trochę umiejętności i pomysł, bo to się tak naprawdę liczy. Ten szablon zrobiłem w jeden dzień
![]() Czekam na dalsze opinie. EDIT: Trochę mię męczy, ten jasno zielony boks, a nie mogę znaleźć innego kolorku. Ktoś ma jakieś propozycje? Ten post edytował thomson89 12.11.2009, 22:26:18 -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Więc talentu mieć nie trzeba... trochę umiejętności i pomysł, bo to się tak naprawdę liczy. Ten szablon zrobiłem w jeden dzień Już nie bądź taki skromny ;-)
Ten post edytował nasty 12.11.2009, 23:23:17 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Jeżeli szczerze to w ogóle mi się nie podoba.
[-] Jest za zielony (nie ma koloru przełamującego itd.) [-] Kompletnie nie rozumiem dziwnego paska na górze, który nie dość, że obniża całość to kompletnie nie pasuje do zaokrąglonej reszty [-] Jeżeli jesteśmy przy zaokrągleniach, to jak na mój gust są do niczego (i jakość dziwnie poszarpane, wychodzi lekka "pikseloza") [-] Menu się kompletnie nie wyróżnia (ani nagłówkiem, ani jakiegoś rodzaju odcięciem) [-] Nie rozumiem koncepcji górnego banera strony [-] Nie podoba mi się "jajowate" zakończenie obu bloków (zawartości i lewej części) [-] Monotonia czcionek + jak na moje oko za małe przerwy między wierszami w zawartości [-] Brak stopki [-] Nie podoba mi się sposób wkomponowania reklamy w zawartość i tego bloku na górze (nie wiem co to) [-] Podobnie jak nie podoba mi się zestaw wszelkiej roślinności użytej czy to w blokach strony czy poza nimi [+] Widziałam gorsze strony... i nie mogę powiedzieć, że wygląda jak z poprzedniej epoki. Więc talentu mieć nie trzeba... trochę umiejętności i pomysł, bo to się tak naprawdę liczy. Ten szablon zrobiłem w jeden dzień Nie obraź się (ale skoro sam coś na ten temat napisałeś) to moim zdaniem brakuje Ci i talentu i pomysłu. Wnioskuję na podstawie jednej pracy, więc mogę się mylić, ale to tylko w ramach tego, żeby Ci się nie wydawało, że majstersztyk stworzyłeś. To tylko moje zdanie. Na pocieszenie dodam, że czasem wystarczy spora dawka ćwiczeń - z grafiką często jest jak z matematyką.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 06:10 |