![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki skrypt nie wiem skąd ale gdzies go dzisiaj znalazłem
i wywala taki błąd <b>Fatal error</b>: Call to undefined function curl_init() in <b>/virtual/c/m/cmsfilm.ugu.pl/nk_sender.php</b> on line <b>9</b> a 9 linia to jest ta
ale ona jest dobra więc co jest? Może na naszą-klase curl nie działa. Będę wdzięczny za odpowiedzi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie przez naszą klasę. prawdopodobnie nie masz odkomentowaniego extension=php_curl.dll w php.ini.
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Slyszalem ze na nasza-klase, wlasnie cURL nie dziala. Jakos zablokowali
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie tez mi się wydaje że na n-k curl nie wchodzi bo duzo skryptów juz napisałem w tym duzo botów itp. i zazwyczaj działały, a tutaj nic. ale narazie dam sobie spokój z n-k.
pozdro -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie pomagamy w omijaniu zabezpieczeńń.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 07:33 |