![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 372 Pomógł: 2 Dołączył: 10.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, chciałem zapoznać się jak działa skrypt galerii zdjęć(encaps),<br>podglądam plik główny: index.php a tam tylko: include("catalog.php"),<br>no to podglądam plik catalog.php, a tam dziwny ciąg znaków:<br>
<br><br>tak to wyglądało,<br>czy to jest jakoś zakodowane, własnie po to by nie móc tego przeglądać?<br>jeśli tak, to czy da się to jakoś odkodować? wydaje mi się to prosty skrypt galerii zdjęć i to oparty na bazie danych, dlatego na jego podstawie chciałem się nauczyć tworzyć tego typu galeryjki...a tu już problem<br> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 10 Dołączył: 22.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wydaje mi się żeby to było kodowanie, taki znaki się pokazują gdy w linku są spacje/polskie znaki
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
+,-, = te wszystkie znaki w polu adresu sa zmieniane, polecam tablice hex
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Skrypt jest na pewno zakodowany.
Rozkodujesz, jeśli uzbroisz się w kilka dni cierpliwości. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 19:24 |