![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2003 Skąd: Ziemia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kombinuje jak los pod gore z czyms takim:
[php:1:3c1079af21]<?php print 'Nieznany producent: '.$prod.'<br>'; print ' <script> var prd = prompt('Na co mam konwertować : '.$prod.' ?',''.$prod.''); </script> '; flush(); ?>[/php:1:3c1079af21] jak i czy wogole jakos sie daloby (bez uzywania cookies oraz $_GET) przeslac zmienna prd do czekajacego na zakonczenie prompt() skryptu php ? P.S. wiem ze js jest client side a php jest serverside wiec komentarze tego typu beda zbedne. Fakt jest taki iz php "czeka" w tym momencie na zakonczenie dzialania js. Wiec w teorii przeslanie zmiennej js powinno byc mozliwe. Pytanie jak. -------------------- Warsztat: IIS 6.0 | PHP 4.3.10 && 5.0.3 | MySQL 4.1.9 | Smarty 2.6.7 | PEAR | EditPlus 2 Produkcja: FlipTiM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 105 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2002 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ...
P.S. wiem ze js jest client side a php jest serverside wiec komentarze tego typu beda zbedne. Fakt jest taki iz php "czeka" w tym momencie na zakonczenie dzialania js. Wiec w teorii przeslanie zmiennej js powinno byc mozliwe. Pytanie jak. Odpowiem Ci ![]() -------------------- Inni dążą do doskonałości, ja nie muszę ;)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z założenia js nie wykona się, dopóki CAŁA strona nie zostanie załadowana. Wystarczy za odpowiedź?
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 07:32 |