![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, kombinuję od długiego czasu i nie mogę przejść..
Z php wywyłuję statu 404 header('HTTP/1.x 404 Not Found'); co powoduje wyrzucenie standardowej strony dla 404, a chcialbym aby nie wychodzil ze strony z ktorej zmieniam nagłowek, tak mi to dziala na innym serwerzre z linuxem, teraz mam iis 7.5, ISAPI, PLESK któś w temacie ? z góry dzięks -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
Encyklopedii Zgapedia Jedyny przedawkowany portal motoryzacyjny to autoholik.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat a chcialbym aby nie wychodzil ze strony z ktorej zmieniam nagłowek, tak mi to dziala na innym serwerzre z linuxem, teraz mam iis 7.5, ISAPI, PLESK A po polsku? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 1 Dołączył: 12.05.2002 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po polsku:
<?php header("HTTP/1.0 404 Not Found"); echo 'cos co chciałbym zobaczyc'; ?> by po wejściu na ta stronę zobaczyć zawartosć "coś co chciałbym zobaczyc" zmiast domyslnej strony 404 ? z góry dzięki za podpowiedź -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
Encyklopedii Zgapedia Jedyny przedawkowany portal motoryzacyjny to autoholik.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Z poziomu jakiej przeglądarki otwierasz? Jeśli z IE, to strona błędu musi mieć co najmniej 512 bajtów, inaczej IE wyświetli własną.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
w każdej
![]() (to jest działanie po stronie serwera ) Ten post edytował pieto 12.11.2009, 21:01:06 -------------------- Materiały i Wypracowania znajdziesz na zgapa.pl i
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 05:00 |