![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.03.2004 Skąd: Gdynia, Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Prosze o rade doswiadczonych Tworcow. Tworze strony (php+sql) od lat. Do tej pory uzywalem wylacznie linuksowego Emacs'a. Obecnie jestem w koncowej fazie najwiekszego dotychczas projektu jaki stworzylem - duzego serwisu. Na dniach przejde do implementacji. Mam pytanie: W czym tworzycie? (uklad,kod,etc) Czy ktores z komercyjnych srodowisk-rozwiazan (zend studio, dreamweaver) warte sa uwagi? Sprawdziliscie to? Moze znacie inne? Chodzi mi glownie o wydajnosc tworzenia, debugowania. Jesli macie jakies doswiadczenia z tym zwiazane - prosze podzielcie sie. Pozdrawiam serdecznie! -------------------- $warsztat = array('php','postgres','zend_studio');
$on_focus = new PRADO; |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
patrz podpis
![]() -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja nie mam Durona i mam trochę mniej ramu, to źle? :cry:
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja uzywam ZEND studio ... i niestety jak zakladam projekt gdzie jest ok. 40-50 klas i setki metod to po prostu w czasie gdy jeszce mam wlaczone autowypelnianie (bo dla innego powodu to bym wogole tego nie chcial) to wszystko zaczyna strasznie wolno chodzi przy celeronie 1 GHZ i 392 MB ram
-------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 10:43 |