![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam niby banalny problem, ale dostaję przez niego nerwicy od około 20 minut ![]() Mam w CSS ustalone kolorowanie linków: Kod a { color:#f9df05; } a:link { color:#f9df05; } a:visited { color:#f9df05; } a:active { color:#f9df05; } a:hover { color:#f9df05; } Ale w jednym miejscu na stronie chcę, aby linki miały inny kolor. Zastosowałem najpospolitsze: <p style='color: #303030;'> link </p> Ale nie ma zmian. Link dalej ma CSSowy kolor. Co z tym zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo kolor zmieniasz do znacznika <p> a link jest w znacznikach <a> więc musi to tak wyglądać:
lub tak: Ten post edytował sadistic_son 9.11.2009, 17:49:43 -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:04 |