![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
kod:
po wywołaniu dodaj nie wiem dlaczego wyskakuje mi błąd: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\wamp\www\strona\download.php on line 20 Warning: mkdir() [function.mkdir]: File exists in C:\wamp\www\dragon\download.php on line 25 wynik jest taki, że sekcja do bazy sie zapisuje, ale katalog tworzony nie jest bo cos jest nie tak z $zapytanie jakaś podpowiedź ? Ten post edytował bigart 8.11.2009, 12:32:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A wiesz, po co jest funkcja mysql_error?
Poza tym, dlaczego używasz konwencji nazewnictwa z MSSQL w zapytaniach z MySQL? (mam na myśli nawiasy kwadratowe jako nazwę kolumny) -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 20.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nawiasy kwadratowe zostały po wielu próbach.. zapomniałem ich usunąć, bez nawiasów jest ten sam problem,
mysql_error wypisuje: FUNCTION sekcje.SCOPE_IDENTITY does not exist cos z mysql'em danych nie tak ? Ten post edytował bigart 8.11.2009, 15:43:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Nie, z Twoim zapytaniem. Ta funkcja jest częścią dialektu MSSQL i jej w MySQL po prostu nie ma.
Przepisz od nowa całą bazę, a nie idziesz na łatwiznę, bo sam widzisz, jak to się może skończyć. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 03:33 |