![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2003 Skąd: Jelenia Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JAK POWINIEN WYGLĄDAĆ PLIK :
logowania podstrony wylogowania Proszę (nie będę zwalał na to że jestem nowy ale na przykładach więcej się dowiem bo jestem wzrokowcem ![]() PROSZE POMÓŻCIEMI TO DLA MNIE WAŻNE -------------------- Łukasz
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po pierwsze ... www.php.net przeczytalbys o sesjach i 'wzrokowo' bys to wstepnie sam napisal... ale prosze to co mam, bo akurat to robie.. najwyzej ktos mnie poprawi, bo pewnie mozna lepiej...
[php:1:b9888cbd43]<?php //zalogowanie session_start(); if(isset($_POST['login'])) { $_SESSION['login'] = $_POST['login']; $_SESSION['password'] = $_POST['password']; print("zalogowales sie jako $login"); } else { print(" <form action=login.php method=POST> <input type=text name=login><br> <input type=password name=password><br> <input type=submit name=login value=log_in><br> </form> "); //wylogowanie session_start(); session_unset(); session_destroy(); setcookie("PHPSESSID","","","/",""); //podstrony ?>[/php:1:b9888cbd43] trudno okreslic jednoznacznie bo to juz zalezy od twoich potrzeb, poczytaj o wywolaniu zmiennych i juz bedziesz robil z nimi wszystko co chcesz ------------------------------- Czy korzystanie z bbcode naprawdę jest aż tak męczące? (DeyV) -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja nic nie kumam z twojego kodu, to chyba nie jest skrypt do logowania sie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat ten był wielokrotnie poruszany, proponuję poszukać, a pewnie znajdziesz coś dla siebie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zalew --> Jak juz cos piszesz, to pamietaj o BBCode
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ja nic nie kumam z twojego kodu, to chyba nie jest skrypt do logowania sie...
nie... to kawalek skryptu sluzacego scannerowi do odmrazania lodowki :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat ja nic nie kumam z twojego kodu, to chyba nie jest skrypt do logowania sie...
nie... to kawalek skryptu sluzacego scannerowi do odmrazania lodowki :wink: Sir Blade: chodzi mi o to, ze nie widze tam jakiegokolwiek sprawdzania wpisanego hasla i loginu z haslem/loginem z bazy/pliku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2002 Skąd: SANOK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.google.pl/search?q=sesje+php&ie...UTF-8&hl=pl&lr=
a pozatym to naprzykąłd to http://webcity.pl/artykuly.php/t/3 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:51 |