![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
To mój pierwszy post, a więc raz jeszcze ciepłe "witam!" w ten zimny dzień! ![]() A teraz konkrety... Mam taki oto skrypt:
Jak go zmodyfikować, by pliki (linki do nich) wyświetlane były wg daty dodania (najnowsze, jako pierwsze)? Kombinowałem już z tablicami, bo to chyba tak należy zrobić, ale wciąż jakiś błąd, a że siedzę na tym w kilku wolnych godzinach każdego dnia i nie mam z tego efektu, zwracam się do Was. Podaję skrypt, który napisałem tak, jak umiałem najlepiej i który działa. ![]() ![]() Z góry dzięki i pozdrawiam serdecznie! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio też mi był potrzbny taki skrypt więc nie będe kombinował z twoim tylko dam ci mój:
-------------------- Napisane z palca! <- to tak dla lansu ;)
FancyStudio.pl - Tworzenie Stron WWW w Oparciu o XHTML, CSS, JS, PHP i MySQL. Mój blog :: Portfolio Fotograficzne Igora Biedrawy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proste, ale genialne. Najlepsze jest to, że moje skrypty, które niestety nie działały, były bardzo podobne. Teraz jednak wiem jakie błędy robiłem.
Wielkie dzięki!;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:45 |