![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 255 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam stronkę typu maxior.
Czy ktoś zna jakieś skrypty które pomagają w odtworzeniu aktualnie wyświetlanego materiału filmowego w większym oknie ? U mnie jest możliwość kliknięcia w 'pelny ekran' ale wtedy aktualnie odtwarzany filmik ładuje się od nowa w nowym oknie a ten stary dalej leci. Na youtube po kliknieciu w powiekszenie filmik w pierwotnym oknie zatzrymuje się a ten większy leci od momentu w którym temten się zatrzymał (lub jest to realizowane ajaxowo w tym samym oknnie). Jak wykonać coś takieg bo mam z tym nie mały problem ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
google -> actionscript fullscreen
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 243 Pomógł: 33 Dołączył: 30.01.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można też wyciągnąć playera na początek (position:absolute itd) i dać width i height na 100%
![]() -------------------- http://rafal.brzezinski.me - skrypty, tutoriale i inne.
Jeśli udało Ci się rozwiązać problem podziękuj osobom, które ci pomogły. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:50 |