![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
portfolio przystosowane(w budowie) do 1024x768.. W raz ze zwiększaniem rozdzielczości wszystkie elementy(prócz tła) uciekają na lewą stronę. Why? http://aqrat.acb.pl/bartek.html CSS http://aqrat.acb.pl/css/style.css Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 10 Dołączył: 14.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Body ma ustawioną szerokość 982px i przylega do lewej strony (nie ma zdefiniowanych marginesów, w każdym bądź razie nie zauważyłem).
A <div class="strona"> masz ustawioną na 100% szer i wys i wyśrodkowany WEWNĄTRZ body, czyli dopasuje ci się wewnątrz body. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.11.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wytłumaczy ktoś dokładniej, bądź napisze na jakie wartości konkretnie zmienić :| ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla body margin:0 auto;
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym polecal body zostawic w spokoju jesli chodzi o pozycjonowanie. Lepiej zrobic taki myk:
i divowi wrapper przydzielic w CSSie wartosci margin:0 auto; -------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Body to też blok, po co mieszać w to dodatkowego diva? Tak samo style możesz przypisywać tagowi html.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 03:39 |