![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poradzi ktos moze, co zastosowac aby w dziale download (po zalogowaniu) nie pokazac w ktorym miejscu polozony jest dany plik ? Chodzi mi o to iz kazdy moj pomysl w pewnym momencie pokazuje link / linki do plikow a z nich co bystrzejsza osoba potrafi zobaczyc pelna sciezke do tego pliku np. /katalog1/nazwa_pliku.txt co dalej z kolei polaczy ze strona www.strona.pl da mu www.strona.pl/katalog1/nazwa_pliku.txt i w ten sposob ominie caly system logowania. W jakim wiec kierunku isc aby nie pokazac tego katalogu ? -------------------- Pozdrawiam
Esc --- a takie tam pierdoly |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj takiej kombinacji:
Tak wyglada link do pliku:
A tak wyglada plik getfile.php do ktorego odnosi powyzszy link:
-------------------- Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami... -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- Jesteś zbyt leniwy, żeby się zarejestrować? Ja jestem zbyt leniwy aby Ci pomóc! -+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za zainteresowanie wyglada niezle i dziala w zasadzie tak jak chce.
Jesli nie ma nikt uwag co do poprawnosci/bezpieczenstwa to pewnie na tym stane. -------------------- Pozdrawiam
Esc --- a takie tam pierdoly |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:01 |