![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w nazwie tematu, da się zmeinić wielkość czcionki kolor i samą czcionke w ifame ?
Jeśli tak to jak, bo szukałem w atrybutach iframa i nie znalazłem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W iframe jest załadowana strona www, najzwyklejszy kod html'a, zatem ostylowanie bierze z tej załadowanej strony. Nie pobiera ze strony, na której jest wstawiony. Jeśli chcesz ostylować treść w iframe, ustal ostylowanie w kodzie tej strony, która się tam ładuje.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tle że w kodzie ładowanym do iframe mam zdefiniowaną wilkosc kolor i typ czcionki a mimo to na stronie na ktorej wyswietlam iframa te wartosci sa inne
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
A jak uruchomisz ramkę jako osobną stronę? Najlepiej podaj nam linka do iframe.
|
|
|
![]()
|
|
juz działa ale nie wiem czemu nie działały mi style CSS, musiałem to na fontach zrobić ;] dzieki wszystkim.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 03:52 |