![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie wszystkich forumowiczow.
Mam do was pytanko posiadam skrypt autorski wszystko w nim jest ładne piekne , ale niestety pod wzgledem optymalizacji jest tragedia. Przy mniejszych unikach nie bylo problemow. Natomiast wieksza ogladalnosc i niestety jest ciezko. Chcialbym napisac ten skrypt od nowa i mam dylemat dysponuje logicznym funduszem na to wszystko , ale niestety jak to mowia "pieniadze to nie wszystko" i teraz wlasnie prosba do was czy moglibyscie z czystym sumieniem osobe ktora napisze skrypt wydajny a zarazem nie ma nie wiadomo jak wysokiego ego i ceny sa poprostu normalne. Czekam na wasze rady , kontakt do osob z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
Powód edycji: [Cysiaczek]: przeniosłem i zmieniłem temat
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 121 Dołączył: 27.10.2007 Skąd: Poznań, Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
'A jakie zadania realizuje skrypt? Napisz czego potrzebujesz - możesz też podac dodatkowe wymagania np. wysokość budżetu, czas realizacji...
Później takie zgłoszenie umieśc w dziale "Kupię" i czekasz na zgłoszenia ![]() ps. Oczywiście nie zapomnij o kontakcie do siebie... Pozdro -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:38 |