![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym dowiedziec się jak działa aukcjoner, ponieważ chciałbym sam zrobić takiego aukcjonera. Robi on mini galerię z przedmiotów danego użytkownika allegro. Ale jak on działa? Może ktoś pomóc?
Powód edycji: [Cysiaczek]: przeniosłem i zmieniłem temat
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
cURL no i wyciągasz dane od danego userka.
dlaczego nie dało by się zrobić? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 420 Pomógł: 44 Dołączył: 22.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz jeszcze skorzystać z allegro api
-------------------- Sztuką jest widzieć to czego nie widać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No właśnie myślałem trochę nad curlem, ale jakie ja mam dane wyciągać?
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
jak to jakie? powiązane z danym userem, czyli aukcje jak chcesz zobaczyć. zobacz sobie jak są linki na allegro skonstruowane. masz tak http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=420233 i to są wszystkie aukcje usera i teraz pobierasz wszystkie strony zapisujesz sobie w bazie obrabiasz do swoich potrzeb.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Gdyby mi się udało... ale to chyba przerasta moje możliwości...
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:22 |