![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam oto taki problem chce udsotępniać dane innym serwisom sportowym. Dane te mam zapisane w formie xml'a. Chce je udostępniać w formie tabeli wyników sportowych. Kiedyś miałem to w <IFRAME>, zrezygnowałem . Później używałem feed2js, jednak chce tam użyć ajax'a i ten feed2js niestety nie daje rady. Czekam na opinie w jaki sposób udostępnić taką tabelę wyników jakiemuś serwisowi. -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Xml przewaznie wszyscy robia to za pomoca rss
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 259 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak tylko czy jest mozliwość udostępnienia tego w formie gotowej tabeli (wraz z got. elementami grafiki, banner (obowiazkowy - nieusuwalny)
-------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
A przesylanie cUrl'em ?
|
|
|
![]()
|
|
poczytałem o curl'u - moze za krótko ale nie wiem jakby to miało zostosowanie do mojego problemu.
Ja chce udostępnić "tabelę" webmasterom na zasadzie prostego kodu np. tak jak to mialem w feed2js
ja u siebie wprowadzama wszystkie dane chodzi tylko o mozliwość wyświetlenia ich na stronach innych webmasterów -------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja udostępniając dane komuś zastosowałem javscript
![]() Pobieram dane: Udostępaniam dane w pliku events.php dane w postaci: Oczywiście trzeba dostosować pod siebie i należy pamiętać o kodowaniu stron. Ten post edytował potreb 31.10.2009, 17:36:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
potreb - założenie słuszne a powiedz mi da się , jeżeli tak to w jaki sposób zastosować ajax
-------------------- www.wettradar.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A co za różnica ajax - javascript. To jest bardzo prosty przykład, który zadziała.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 17:53 |