![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
EDIT:
Proszę o usunięcie/zamknięcie wątku rozwiązanie wygląda następująco: Kod $table[] = array( 'lm_id' => $last_msg['p_id'], 'lm_msg' => _htmlspecialchars($last_msg['p_message']) ); $smarty->assign('msgLast', $table); Cześć. OBRAZ: zapytanie SQL + pętla Otóż utworzyłem zapytanie, wrzuciłem je do pętl i wyświetliłem w plikach tpl; wszystko działa jak należy, tylko interesuje mnie w jaki sposób mogę nadać "dodatkowe parametry" do tego co wyciągnąłem właśnie z bazy? Np. chciałbym dodać htmlspecialchars dla p_message Próbowałem zrobić tak jak w tym kodzie w komentarzu, jednak nie wyświetla mi treści tylko coś w postaci: ID = 1 ID = 1 ID = B Skąd te litery/cyfry? A kod TPL wygląda następująco: Kod {foreach from=$msgLast key=key item=item}
<li><a href="msg/{$item.p_id}/" title="Dodano: {$item.p_date} - {$item.p_pwd}">{$item.p_message}</a></li> {/foreach} Ten post edytował maly_pirat 31.10.2009, 10:05:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 06:55 |