![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tutaj funkcja ta wyciaga mi cos takiego Kod Array ( [0] => ściciel - osoba prywatna ) a czemu jak zrobie tak nie wyciaga mi nic, a chce zeby wyciaglo "ciciel - osoba prywatna" problem jest z znakiem "ś" jak to mozna rozwiazac |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 141 Dołączył: 11.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A skrypt i plik masz z odpowiednimi kodowaniami (utf8)? U mnie działa, tylko nie
preg_match_all('/\<td\ align\... a preg_match_all('/\<td align\... . Po tej zamianie wyciąga to co chcesz. Tutaj także działa http://regexp.pl/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok w tym powyzszym przykladzie mialem problem z kodowaniem i dlatego sie sypalo
a moglby ktos zobaczyc co tutaj moze byc zle
jak zrobie tak to wyciaga mi bialy a jak chce to zrobic tak to nie dziala z tego co zauwazylem to problem jest tu miedzy znacznikami td bo jezeli kod html by wygladal tak to wszystko by dzialalo dobrze
nie wiem co tam moze byc miedzy tymi znacznikami td, zadnego br ani niczego innego tam nie widac |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:34 |