![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam już drugi raz dzisiaj..
Otóż formularz się wysyła maile dochodzą wszystko działa dobrze ale mam jeszcze jeden problem... Chcę aby po wciśnięciu przycisku "wyślij formularz" użytkownik od razu został przekierowany na jedną z podstron w jak najszybszym czasie... na przykład z formularzu na stronie "index.htm" na stronę "index2.htm" i mam jeszcze pytanko czy aby to zrobić należy edytować plik strony index.htm czy plik odpowiedzialny za przekierowanie maila do mnie na pocztę w tym przypadku mail.php ![]() Z góry dziękuję za odpowiedzi ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmień plik mail.php, dodaj przekierowanie:
w miejscu gdzie skończy się wysyłać maila Ten post edytował Spirit86 30.10.2009, 18:40:29 -------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest Suuper
Dzięki wieeelkie szybko i na temat dzięki dzięki ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:34 |