![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki dziwny problem i nawet nie wiem w czym jest przyczyna. Zapytanie SQL w phpmyadmin wykonuje sie prawidłowo ale jak użyje te zapytanie w php i chce wyświetlić wyniki nic nie ma pusto co może być przyczyną tego. Dodam iż w phpmyadmin zwróconą tabele pokazuje w ten sposób no i nic nie mogę się dobrać do niczego dlaczego skoro SQL mi zwracał wiersze? PS zapytanie SQL w php
Z góry dziękuje i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 10.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem tak jak napisałeś i nic var_dump($result)
pokazał tylko tyle resource(20) of type (mysql result) tak wiec nie wiem o co chodzi przecież zapytanie działa w phpmyadmin bez błedu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co pokazałeś, to częśc erroru this argument its no valid cos tam...
-------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
no własnie tylko tyle mi pokazało nic więcej
po $result = dbQuery($sql); dałem var_dump($result); wyświetliło tylko tyle resource(20) of type (mysql result) dziwne też z tego nic nie kumam kurde rozwiązanie okazało się banalnie proste normalnie aż jestem zły że o tym wcześniej nie pomyślałem. Mianowicie w sql mam nazwę Cała kategoria i wszystko się rozchodzi o głupie ł w słowie Cała bo nie miałem kodowania dobrze ustawionego i przekazywał krzaki do sql dlatego zwracał pusty wynik. Dzięki chłopaki za pomoc var_dump dał mi powód do myślenia gdzie może leżeć problem POZDRAWIAM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 20:36 |