![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki prosty kod, który rozwija menu. 1. Po kliknięciu na obrazek, widok strony przeskakuje do góry. Jak zrobić, zeby NIE przeskakiwał do góry? 2. Jak, zrobić aby onclick, działało w obie strony: gdy rozwinięte menu (gdy display block) zwiń; gdy zwinięte (display none) rozwiń 3. Jeżeli dodam drugi listing Jak zaimplentować, w nich (listingach) możliwość rozwinięcia tylko jednego ul naraz. Np. gdy 1 rozwinięte, i klikamy na dwa, 1 się zwija a 2 rozwija. Bardzo proszę o pomoc! Od, razu zaznaczę że w JS jestem słaby (ale pracowity ![]() Pozdrawiam, Mateusz! -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 201 Pomógł: 9 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przeanalizuj sobie ten przykład:
http://www.kurshtml.boo.pl/skrypty/przykla..._rozwijane.html Powinien Ci odpowiedź na wszystkie twoje pytania ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 518 Pomógł: 18 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo poszukaj menu w jQuery ;-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gotowych przykładów jest mnóstwo... lepiej jest coś zrobić samemu...
Widziałem kiedyś coś takiego
Ale nie wiem do czego to służy. Ad. 1 Banalne. wystarczy usunąć znacznik <a> Ten post edytował thomson89 30.10.2009, 20:42:23 -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:22 |