![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
może banalne pytanie ale nawet nie wiem jak je zadać w google, mianowicie: chce aby nazwa pliku była pobierana do nagłówka jak w przykładzie: ----------------------- Strona: www.strona.tld/nazwa-pliku.php HTML - znacznik <title> - Strona XYZ, nazwa-pliku.html </title> ----------------------- Nie wiem czy przez GET czy jak, ale chodzi o to że tu w adresie nie będzie żadnych dodatkowych parametrów typu id= itp. Chce zrobić stronkę, gdzie nie będzie się pojawiał się za każdym razem ten sam nagłowek. Nie wiem czy to jest możliwe, dlatego proszę o odpowiedź. Pozdrawiam i dziękuję |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 607 Pomógł: 23 Dołączył: 8.09.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Audio: Metallica, Soil, RHCP, OffSpring, Green Day, "Retro", Gorillaz, Disturbed, Coma
DB: MySQL 4.1 | php: 4.4.3 Pomogłem Ci? Wciśnij przycisk POMÓGŁ. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dziękuję za odpowiedź, expresowo!!
ale chyba jeszcze czegoś albo coś jest nie tak, bo wyświetla mi ciągle index.html, niezależnie od strony. z tego co wiem to na serwerze jest włączony htaccess i zmienia końcówkę .php na .html a to wysztko opiera się na jakimś prostym cmsie... Nie mam możliwości zmianu ustawień tylko moge edytować plik szablonu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:57 |