![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam
Mam taki dziwny problem, mimo prawidlowego kodu, ktory dziala w innym przpadku, tutaj cos jest nie tak Wiec mam sobie taka funkcje :
funkacja laduje dane z modelu :
Funkcja getMessage zwraca mi tablice z zawartoscia zmiennych I przekazuje do widoku :
Funcke widoku wygladaja tak :
No i teraz chce wyswietlic widok :
Tutaj widok : A tutaj pusto..... Mam identyczne rozwiazanie dla danych pobieranych ze skrzynku mailowej i wszysto dziala, w tym przypadku dane sa pobierane z pliku Spawdzilem czy dane wogole sa ladowane :
I funkcja print_r ladnie wyswietla cala tablice, wiec cos jest nie tak z przekazywaniem zmiennych do widoku.....ale nigdzie nie widze bledu.... Dorzuce jeszcze ta tablice ktora chce wyswietlic : Cytat Array ( [0] => Array ( [subjects] => Re: Logo trademark license vs. copyright license [date] => Mon, 16 Apr 2007 09:57:33 +0200 [from] => Arnoud Engelfriet [body] => Francesco Poli wrote: [filename] => inmail.10002 ) ) Co prawda zmienne w tablicy maja inne nazwy niz w widoku, ale jedna zmienna sie pokrywa 'body' wiec chociaz to powinno sie wyswietlac Ten post edytował Wolfie 29.10.2009, 13:07:41 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 3 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: self::display() Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak sam zauważyłeś zmienne do wyświetlenia masz w tablicy. Użyj foreach aby je wyświetlić lub odwołaj się do pierwszego indeksu tablicy....
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 686 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Fakt, wlasnie tez to przed chwila zauwazylem, ze niepotrzebnie pakowalem dane do jeszcze jednej tablicy..... wiec smarty dostawalo zmienne w zlej postaci ......teraz juz wszystko gra
Ten post edytował Wolfie 29.10.2009, 14:02:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 08:33 |