![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem nowy na forum i dopiero raczkuje w php. Mam taki problem jak w temacie, męczę się z tym już od paru dni i nie wiem jak to rozgryźć (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
Przejdę może do konkretów, do zapisywania danych z formularza wykorzystałem skrypt z artkułu "Formularz i stronicowanie - pamiętanie stanu" nospora LINK po przekształceniu pod siebie mam taki kod:
...Formularz jest walidowany, a po przejściu walidacji prawidłowo dalsza część skryptu wysyła mail z serwera
i tu właśnie chciałbym żeby ta zmienna przyjęła wartość 0 i odniosła się do początku pliku, gdzie mamy if (!empty($_POST['wyslij']) && $jakas_zmienna==1). Żeby nie został spełniony warunek! Poproszę o jakieś sugestie jak to rozwiązać, z czego skorzystać i na czym się skupić. Może ktoś ma zupełnie jakiś inny pomysł na rozwiązanie problemu. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Ten post edytował Rafalll1984 29.10.2009, 11:43:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:00 |