![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki dziwny problem bo gdy daje :
(w bazie mam np. napisane w jednym rekordzie dwa slowa- odzielone spacja) to mi wyswietla w tym polu z formularza tylko pierwsze slowo. Ale tak sie dzieje tylko jak wypisuje dany rekord z bazy w formularzu bo np. gdy dam : echo $rekord_z_bazy['rekord']; to mi normalnie wszystko pisze:| moze mi ktos podpowiedziec jak to naprawic? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nie: value=slowo1 slowo2
a: value="slowo1 slowo2" Kod co pokazales niby to zawiera, ale widze po reszcie kodu ze nie jest to dokladna wersja kodu jaką masz, gdy jest tu duzo bledow. Tak wiec popraw swoj kod ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 14 Dołączył: 11.03.2009 Skąd: Lubaczów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkie dzieki :-)
no faktycznie wystarczylo dac apostrofy i juz dziala:-) No i masz racje moj kod troche inaczej wyglada ;-) Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 16:11 |