![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 212 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam pewien problem z wyświetlaniem z bazy. Mam w bazie kolumny: date, gal Na jednej stronie link w postaci: index.php?p=1&galeria=2009-10-10 gdzie "p" to nazwa działu (tu jest poprawnie, ale powinien wyświetlać z bazy to co jest w polu "gal" dla identyfikatora 2009-10-10. No i nie wyświetla... wstawiłem w kod: print_r($_GET); i wyświetla mi coś takiego: Array ( [p] => galeria [date] => 2009-10-10 [y2] => ) i cały czas jest wyświetlany tylko ten index.php
-------------------- "timeo danaos at dona ferentes"
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 11 Dołączył: 20.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jestem dziwny ale muszę przyznać, że nie do końca rozumiem o co Ci chodzi a do tego ten fragment przedstawionego przez Ciebie kodu ni jak mi nie pasuje do tego co opisałeś ponad nim.
-------------------- "Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to właśnie robi."
Albert Einstein |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:41 |