![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 16 Dołączył: 11.01.2009 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o pomoc w napisaniu dziedziczenia.
W klasie abstrakcyjnej chce stworzyć zapytanie Select wyświetlające rekordy z danych tabel. Kolejne klasy będą odpowiadać za odwołanie do konkretnych tabel. napisałem coś takiego ale nie wiem gdzie zrobiłem błąd:
proszę o pomoc, ps zapytanie i pętla for oraz warunek if powinien być poprawny ponieważ przy użyciu programowania proceduralnego wszystko działa. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Gniezno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zamiast dziedziczenia zacznij od podstaw.. (metody, wlasciwosci..)by a dziedziczenie chwilke pozniej..
chociazby np. od tego Link Cytat zapytanie i pętla for oraz warunek if powinien być poprawny ponieważ przy użyciu programowania proceduralnego wszystko działa Ty chcesz sie nauczyc OOP... ![]() Ten post edytował shaaaadow 28.10.2009, 00:47:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Jak cos to:
A kod to masakra. -------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.06.2025 - 17:29 |