![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Schelluinen | Nederland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w rozwiązaniu niżej opisanego problemu: Dostosowuję do swoich potrzeb kod dynamicznej zmiany treści w danym <div>
Wszytko działa jak należy tj. klikając na obrazek <--pierwszy art-->, lub buttony drugi i trzeci w div id="dataDiv" wczytuje się zawartość plików zdefiniowanych wcześniej w ajax.js Postanowiłem dodać do tego preloader, tak w każdym z artykułów najpierw pojawiał się gif typu please wait.... i dopiero później z ladnym przejściem pojawiał się artykuł. Nie mam za bardzo pojęcia o javascript itp. znalazłem za to w sieci skrypt na jquery, który pasuje do scenariusza ![]() Problem polega na tym, że nie chce to za bardzo działać we "wczytywanych" plikach/artykułach. Dla przykładu art1: obrazek.gif = loading please wait.... Powinien się zamienić z przejściem fadeIn('slow') z treścią artykułu z drugiego diva. Sprawdzałem działanie na innej stronie i działa bez zarzutu. Czy jest szansa, że to da się połączyć ze sobą tj. zmiana kontentu w dataDiv i preloader? Co powinienem zrobić? pewnie wystarczy dopisać linijkę kodu i będzie hulać a ja siedzę nad tym mhhh długo ![]() Z góry dzięki za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:03 |