![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem, myślę że jest rozwiązanie jest proste, mimo to ani na google nie znalazłem sensownych wyników, ani na blipie nie uzyskałem odpowiedzi. Chciałbym ustawić przezroczyste tło dla pliku PNG. Standardowo tło ustawia się na kolor czarny. Czy jest na to jakieś dobre i przyjemne rozwiązanie?
-------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 32 Dołączył: 14.04.2008 Skąd: Lenkowski.net Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czemu, ale mi to nie działa.
$im = $mouse->drawTrace(array(1280, 800), 'http://localhost/pencil/index.php/users/login', TRUE); imagealphablending($im, false); imagesavealpha($im, true); gdzie $im tworzy mi obrazek i rysuje kreski, zrobić to jakoś inaczej?? -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
A kod draw trace?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
tak, tylko ze ja chcę mieć przezroczyste a nie czarne tło...
|
|
|
![]()
|
|
Przyszedłeś tutaj się mądrzyć czy spróbować zastosować to co się do ciebie mówi i rozmawiać? Jeżeli to pierwsze to wyjdź już teraz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 744 Pomógł: 118 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: poziome Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- śmieszne obrazki
Kryzys: Ser jem spleśniały, wino piję stare i samochód mam bez dachu.. |
|
|
![]()
|
|
Przyszedłeś tutaj się mądrzyć czy spróbować zastosować to co się do ciebie mówi i rozmawiać? Jeżeli to pierwsze to wyjdź już teraz. Przyszedłem tutaj uzyskać pomocy bo nie wiem jak to zrobić. Podawane przez Ciebie metody nie działają, a ty, jak typowy programsita strzelasz focha. Dzięki za próby pomocy, niestety nie są one skuteczne. maly_swd dziękuję za pomoc. Teraz wszystko pięknie zadziałało. Pozdrawiam. Ten post edytował MWL 26.10.2009, 16:48:04 -------------------- Wpadaj na mój kanał o PHP. Dużo mięsa 🥩!
|
|
|
![]()
|
|
Mówisz?
Sprawdźmy czy nie pomyślałeś na tyle by pokazać kod i wczytać się, czy nadal czynisz krok 1 z newralgicznego posta. Jeżeli gdzieś się walnąłem to jak najbardziej dostaniesz moje ogromne publiczne przeprosiny. Takie jakich nikt nie miał jeszcze na tym forum. Ten post edytował wookieb 26.10.2009, 16:52:42 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Aha, w takim razie przepraszam, źle zrozumiałem to co napisałeś. Nie spodobało mi się to że się mądrze, bo po twoich komentach doszedłem do wniosku ze pomyliłeś się i nei wiesz o co tak naprawdę mi chodzi. Zbierasz plusy i na tym problem polega. W takim razie proszę, bo ot też rozwiązuje mój problem...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 21:57 |