![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki problem mam zapytanie do bazy danych które zwraca mi konkretny wynik, problem polega na tym że chciałbym wprowadzić pętlę aby wyniki zostały wyświetlane dla innych wartości oto zapytanie
a pętla wygląda tak poniżej miejsce które ma być zapętlone, jednak próbowałem wstawić tą pętlę próbując z "'. różnych kombinacji ale pojawiają sie błędy
proszę o pomoc
Powód edycji: [Ociu]: Dodałem bbCode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poniżej miejsce które ma być zapętlone, jednak próbowałem wstawić tą pętlę próbując z "'. różnych kombinacji ale pojawiają sie błędy proszę o pomoc Jeśli Waćpan będzie tak uprzejmy i wklei Nam błędy, na pewno pomoże to w rozwiązaniu problemu. Polecam też dokładniejsze opisanie problemu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
problem polega na tym że nie potrafię poprawnie tej pętli zastosować w tym zapytaniu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może dla tego, że chcesz tam wstawić coś czego jeszcze nie pobrałeś z bazy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pokaż strukturę tabel(i) i opisz dokładnie czego potrzebujesz, wtedy zapewne będziemy potrafili pomóc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:45 |