![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopiero co zaczynam przygodę w php. Dodam, że poniższy kod jest wzorowany na kodzie z pewnej książki, dlatego też tym bardziej nie rozumiem moich problemów.
Tutaj mam zdefiniowaną tablicę:
A tutaj mam wywołanie pewnej funkcji:
Zaś tutaj wspomniana funkcja show_menu
W lini gdzie jest foreach wywala mi następujące błędy: Notice: Undefined variable: url in /opt/lampp/htdocs/strona/strona.inc on line 45 Strict Standards: Creating default object from empty value in /opt/lampp/htdocs/strona/strona.inc on line 45 Fatal error: Cannot access empty property in /opt/lampp/htdocs/strona/strona.inc on line 45 Nie mam pojęcia dlaczego. Dodatkowe info: - jak widać korzystam z xampp'a - php version: 5.3.0 Ten post edytował RadekT 25.10.2009, 12:17:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Składnia pętli foreach się kłania.
Cytat
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No taaak, jak zwykle. Najgorsze są takie błędy ;/
Sorry że tak szybko się zniechęciłem i dodałem wątek. W sumie można by go wyrzucić bo nie wiele wspólnego ma z programowaniem obiektowym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:49 |