![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, pisałem w eclipse i zend studio 5.51.
Zend fajnie koloruje składnię ale nie jest jak eclipse - darmowy ![]() Zostało mi kilka dni do korzystania z niego i niestety stale ich ubywa ![]() Czy w eclipse można bezpośrednio pracować na plikach na serwerze jak na zendzie? To jest największą dotychczasową moją niewygodą... Temat był jeden w Google ale dawny i przeszedł w inny. Może polecacie jakiś inny program który byłby wygodny niemal jak zend? ![]() Dzięki za pomoc. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Notepad++ jest idealny. Praktycznie sam pisze za ciebie ;] Idealna kolorystyka (jak chcesz sam zmieniasz kolory), zero zbędnych menu po bokach, możliwość pracy w full screenie (full czyli nawet nie widać paska start, maxymalny obszar roboczy), obsługa wszystkich popularnych języków, po polsku oczywiście i wiele wiele więcej.
POBIERZ -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 130 Pomógł: 1 Dołączył: 1.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do darmowych to się zgodzę z poprzednikiem, notepad++, jednak ja korzystam z niedrogiego pajączka pro, też można dowolnie zmieniać kolorystykę składni, ale nawet nie trzeba domyślne ustawienia są świetne. W pajączku pro można pracować na plikach umieszczonych już na serwerze, nie wiem czy w wersji standard też można ale chyba nie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 02:52 |