![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 57 Pomógł: 4 Dołączył: 6.10.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, znów niestety muszę się użerać z JS i jak zawsze mam problem
mam taki układ strony (skrocona wersja dla przejrzystosci): Skrypt pokazujący/chowający mam taki :
I nawet to działa ale tylko z pierwszą kolumną (<div class="column">) a takich kolumn mam okolo 15, nie wiem jak to zmodyfikowac zeby dzialalo dla kazdej kolumny to, domyslam sie ze trzeba div id=wiecej zmienic w kazdej kolumnie na id=wiecej1 id = wiecej2 itp i dla kazdego dodawac oddzielnie skrypt ? czy jest jakis lepszy pomysl ? Dobra, za wczesnie zaczelem panikowac : D jakby kogos to interesowalo : dalem do kazdego linka <a id="link_wiecej<?=$this->column_id?>" class="wiecej" href="#" onclick="Pokaz(<?=$this->column_id?>)"><b>Więcej...</b></a> oraz do kazdego ukrytego diva dodalem numerek <div id="wiecej'.$this->column_id.'" style="display:none"> i wtedy zmodyfikowalem początek skryptu i ogarneła mnie euforia :
Ten post edytował grOm 24.10.2009, 04:59:44 -------------------- Zend Certified Engineer
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:08 |