![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W związku, że to mój pierwszy post (szczerze mnie to dziwi, że wcześniej nie miałem), chciałem się przywitać jak to wypada
![]() Sytuacja wygląda następująco: Z curl'em spotkałem się dzisiaj po raz pierwszy. Chciałem się trochę z nim zapoznać itp. Jak widać po godzince troszkę mi zeszło ![]() ![]()
Tak więc czekam na pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A cookie,referer i kilka innych to juz nie laska?
-------------------- Zainteresowania: XML | PHP | MY(SQL)| C# for .NET | PYTHON
http://code.google.com/p/form-builider/ Moj blog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz mój kod wygląda tak. Mimo to wciąż biała strona...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 285 Pomógł: 37 Dołączył: 18.12.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CURLOPT_RETURNTRANSFER - TRUE to return the transfer as a string of the return value of curl_exec() instead of outputting it out directly. wiec jak nie chcesz oglądać białej strony to np. echo(curl_exec($curl)); poza tym pierwsza linijka zbędna i raczej CURLOPT_COOKIEJAR niż CURLOPT_COOKIE |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat PROHIBITED ACTIVITIES You may not create fake or temporary emails for any purpose in conjunction with sending invites or earning PTZ on Lockerz. You may not use any device, software or routine intended to damage or interfere with the proper working of the Website or to surreptitiously intercept or expropriate any system, data, images or other multimedia elements or personal information from the Website. You may not take any action which imposes an unreasonable or disproportionately large load on our infrastructure, including but not limited to denial of service attacks, auto-generation techniques, "spam" or any other such unsolicited overload technique. Na przyszłość radzę czytać regulaminy. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 11:16 |