![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję osoby, która byłaby w stanie dokończyć po kimś innym kilka projektów. Są to raczej niewielkie zmiany z punktu widzenia programisty, lecz zdaję sobie sprawę, że mogą wymagac czasu na oswojenie się z kodem po kimś innym. Jestem na to przygotowany. Mam na ukończeniu bardzo ważny projekt , duży portal, który wymaga podpięcia jeszcze trochę grafiki i wprowadzenia kilku poprawek. Sam portal działa już w wersji beta, ale te poprawki są konieczne... Poza tym chciałem także rozpocząć pracę nad kilkoma innymi projektami i mile widziana jest współpraca na dłużej z kimś, kto nie boi się nowych rozwiązań, jest kreatywny i potrafi także doradzić w wielu sprawach. Przy czym chciałbym, aby zgłosił się ktoś, kto obecnie nie wykonuje 10 innych projektów ![]() Możliwe, że będę potrzebował nawet kilku programistów, więc proszę śmiało pisać. Na pewno się dogadamy. Zapraszam do rozmów GG: trzy cztery dwa osiem osiem osiem siedem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 14:58 |